Asayiş
  • 3.11.2006 10:56

17 AYLIK BEBEĞE TECAVÜZ EDEN HAYVAN KENDİ KIZINA DA FUHUŞ YAPTIRMIŞ

Annesinin evinde 3 erkeğin işkence ve tecavüzüne uğrayan 17 aylık N.N.B. nöbet geçirip hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından normale dönen bebek, kollarını açıp “anne” diyerek kucak istedi.

İZMİR’de yaşadığı işkence ve tecavüz dehşetinin ardından yerleştirdiği Karşıyaka Çocuk Yuvası’nda nöbet geçiren 17 aylık N.N.B. görevlileri korkuttu. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan bebeğin gevşeme şeklinde nöbet geçirdiğini, bunun her bebekte olabileceğini belirten doktorlar, “Vücudunda kasılma değil gevşeme şeklinde 1-2 nöbet olmuş. Acil MR’ını çektik, o da gayet normal. Beyin ödemi de kanama da yok. Tekrar nöbet geçirmesin diye ilaca başlandı” dedi.

Annesi kayıp
N.N.B. dün ilk kez kollarını açıp “anne” diyerek kucak istedi. Doktorlar, bebekte beslenme bozukluğuna bağlı gelişim geriliği olduğunu, boyunun normalden 3-4 santim kısa olduğunu belirterek, “İstekli, kucağımıza geliyor, oturuyor. Sürekli uyuyan dalgın biri değil. Çok neşeli değil ama etrafla ilgili. Bir şey verdiğimiz de alıp yiyor” diye konuştu. N.N.B.’ye işkence yaptığı iddiasıyla tutuklanan, avukatının itirazı üzerine serbest bırakılan anne F.B. ise ortadan kayboldu. Avukatı Ahmet Okumuş’la bile görüşmeyen F.B.’nin bebeğini arayıp sormadığı öğrenildi. Olayın meydana geldiği, anne F.B.’nin erkeklerle ilişki kurduğu evin çevresinde çok sayıda içki şişesi dikkat çekerken, minik N.N.B.’den geriye kaldığı tahmin edilen oyuncaklar ve bebek yıkama küveti de göze çarptı. Minik kıza tecavüz ve işkence ettikleri iddiasıyla şu an tutuklu bulunan 3 zanlıdan Y.V.’nin sabıkalı olduğu öğrenildi. Y.V.’nin, geçen yıl 17 yaşındaki kızını aynı evde fuhuşa zorlamaktan gözaltına alındığı, tutuksuz yargılandığı kaydedildi. Sperm örnekleri alınan zanlılardan M.D.’nin ifadesinde, olay günü en son Y.V.’yi kucağındaki N.N.B. ile odadan çıkarken gördüğünü, onun işkence yapmış olabileceğini ancak tecavüz edip etmediğini görmediğini söylediği öğrenildi. 3 tutuklu zanlıdan M.D.’nin avukatının bir üst mahkemeye yaptığı itiraz ise reddedildi. İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir de Menderes Adliyesi’nde hukuki durumla ilgili savcıyla görüştü. Erdemir, 33 yıllık mesleki hayatında ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını ve dehşete düştüğünü belirterek “Üzerinde ciddiyetle durulması gereken olgu şu; Kadının diğer çocukları koruma altına alınmış bu olaydan sonra neden bu çocuk koruma altına alınmamış” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 01:55

İLGİLİ HABERLER