Spor
  • 12.8.2009 02:51

NONDA KIYMETE BİNDİ!..

Sezon başında satış listesine konan ancak alıcısı çıkmadığı için elde kalan Nonda'nın son haftalardaki müthiş yükselişi sadece teknik direktör Rijkaard'ın değil Avrupa Kulüplerinin de dikkatini çekti.

Daha önce Fransa'nın Nice kulübüyle flört eden Kongolu futbolcuyu Yunanistan'ın Olympiakos ve Almanya'nın Hannover takımlarının yakın takibe aldığı öğrenildi. Ancak Galatasaray'da kalmayı çok istediğini her fırsatta dile getiren Nonda, "Hocam beni farketti. Artık bu takımın vazgeçilmezi olacağım. Hiç bir yere gitmem" diye konuştu.

PATLAMA YAPTI!
Geçen sezon boyunca Süper Lig'de ve Avrupa Kupalar'nda sadece 7 gol kaydeden Shabani Nonda, bu sene şimdiden 2 maçta 4 gole ulaşmay  başard. Nonda, "Rijkaard bana güvenmeye devam etsin. Gollerim devam decek" diyor.

MECBURİ DEĞİŞİM
Teknik Direktör Rijkaard, Gaziantep maçında ilk 11'de görev yapan 10 futbolcusunu milli takıma göndermenin sevincini yaşarken bir taraftan da oyuncularının yorgun döneceklerini düşünerek zorunlu kadro değişikliğine gidiyor.

MUSTAFA SARP KALDI
G.Antep maçında görev yapan ilk 11'den Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan, Hakan, Ayhan, Aydın, Arda, Keita ve Baros ülkelerinin milli takımlarına çağrılırken bir tek Mustafa Sarp milli takım kadrosunda yer almadı. Rijkaard'ın yorgun gelecek olan bazı oyuncularını dinlendireceği ifade ediliyor.

KÖTÜ NİYE TLİ DEĞİLDİM!
Yeni kurallar maçtan sonra girdiği için ceza alması gündemde olan Arda Turan, "Kötü niyetli Sadece saha içinde yaptığım sonra özür dilemek için sahaya girdim. Bir anda böyle olacağını tahmin edemezdim" dedi. Hakem Arda'nın bu davranışının yer öğrenildi.

AYDIN KIZAĞA ÇEKİLİYOR
Frank Rijkaard'ın Gaziantep maçındaki performansından memnun kalmadığı Aydın Yılmaz'ı Denizli maçında yedek soyunduracağı öğrenildi.

COLAK GİTMEDİ
Yurtdışı kampında Rijkaard'ın gözdesi olan ancak sonradan A Takım'a alınmayan Emre Çolak, başka takıma kiralık gitmek yerine PAF Takım'da kalmayı tercih etti. Emre Çolak, İkinci Lig ekiplerini reddetti.

HASAN ŞAŞ BOMBALADI
Televizyon yorumculuğuna başlayan Hasan Şaş, ilk programında G.Saray'ı bombardımana tuttu. Şaş, "Transfere parayı nasıl buluyorlar bilmem. Herhalde bizden sonra Florya'da petrol bulundu. Ben 11 sene forma giydim kaptanlık vermediler" diyerek yönetimi eleştirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER