Spor
  • 27.6.2012 12:41

Şike davasında süpriz misafir!..

Emre Belözoğlu, İspanya'ya gitmeden önce Çağlayan'a gelerek Aziz Yıldırım ile vedalaştı.

Futboldaki şike davasının görüldüğü Çağlayan Adliyesi'ne Emre Belözoğlu da geldi. Atletico Madrid'e transfer olan Emre, salona geldiğinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile birbirlerine sarıldı. Hürriyet'in haberine göre, kısa süreli sohbet sonrasında Aziz Yıldırım'a veda eden Emre, salondan çıkarken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Emre'nin açıklamaları:
"4 sene önce Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde insanlar benim Galatasaray kökenli olduğumu düşünüp tepki gösterdi ama bana en çok destek veren Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım oldu. Taraftarımızdan ricam onlar da haklarını helal etsinler. Tesislere uğrayıp arkadaşlarımla da vedalaşıp İspanya'ya gideceğim. İnşallah geldiğimde Aziz Başkan ve diğer ağabeylerimiz dışarı çıkmış olur. Ailelerine kavuşurlar inşallah. Bana bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ediyorum, herkes hakkını helal etsin. Aziz Başkan'ı tanımak gerekiyor. Ben de kendimi şanslı hissediyorum onu tanıdığım için. Kolay olmadı ayrılık. Zaten yokluğunu bu sene çok yaşadık. Buraya gelmem gerekiyordu. İnanıyorum ki bu ay dışarı çıkacaktır. Ben buraya geldiğimde Yıldırım ailesi bana sahip çıktı."

ALİ YILDIRIM: FENERBAHÇE TARİHİNDEKİ YERİNİ ALDI
Emre Belözoğlu ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım da şunları söyledi: "Emre vedalaşmaya geldi. Helallik almaya geldi, kendisi bizim kardeşimizdir. Emre şanlı Fenerbahçe tarihindeki yerini aldı. Her şey için kendisine teşekkür ederiz."
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:05

İLGİLİ HABERLER