Spor
  • 31.10.2005 01:59

'TAKTİKLER PADİŞAHI' DAUM...

Fenerbahçe'de 100. resmi maçına çıkarak yeni bir rekora imza atan Alman teknik adama Sarı-Lacivertli futbolcular, “Taktikler Padişahı” demeye başladı.

Kadıköy'de Gaziantepspor'u uzatma dakikalarında da olsa 1-0 geçerek Süper Lig'de oynadığı son 9 maçını da kazanan F.Bahçe'de adeta sonbaharda yaz mevsimi yaşanıyor. Daha önce spor medyasının bir kısmı tarafından ‘Dâhi Daum' olarak anılan Alman çalıştırıcıya bu kez kendi oyuncuları övgüler yağdırıyor. Dün sabah Samandıra Tesisleri'nde her maç sonrası olduğu gibi rejenerasyon idmanı beklentisi içinde olan Sarı-Lacivertli oyuncular, Daum'un kapalı salonda yaptığı küçük ikna toplantısı ile günü normal antrenman ile kapatıp, sahada yeni taktiksel oyunlar oynayınca Alman hocaya lakap olarak “Taktikler Padişahı” demeye başladı.

Yıldırım: Bizi kimse yıkamaz

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin kasım ayı sayısındaki yazısında, “2 sene sonra bir asrını geride bırakacak bu aile zincirini hiçbir kuvvetin koparmaya yetecek gücü yoktur. Bunun garantisini görevde olduğum süre boyunca sizlerin adına veriyorum. F.Bahçe diktatörlük değildir. İstikrarlıdır.” dedi.

/Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER