Medya
  • 18.9.2015 01:58

Vehbi Dinçcan hayatını kaybetti

Usta gazeteci Dinçcan göğüs ağrısı sıkıntısı çekiyordu. Göğsündeki sorunun teşhisi için anjiyo olan duayen gazeteci Dinçcan, anjiyo olduğu sırada kalbine yenik düştü. 

Önceki gün rahatsızlanarak Maltepe Devlet Hastanesi'ne yatan ve dün anjiyo operasyonu geçiren Dinçcan'ın kontroller sonrası koroner damar rahatsızlığı ve ileri derecede kalp yetmezliği olduğu ortaya çıktı.

Anjiyo sırasında iki stent takılan Dinçcan'ın genel durumundaki rahatsızlık dün de devam etti. Aynı zamanda diabet ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı da bulunan Vehbi Dinçcan, dün saat 17.15'de yapılan tüm müdahalere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dinçcan'ın, akşam saatlerinde gelen vefat haberi sevenlerini şok ederken hastane ziyaretçi akınına uğradı.

 Duayen gazeteci Vehbi Dinçcan, anjiyo olmadan bir gün önce sosyal medya hesabından şunları paylaşmıştı:

"Artış yaş kemale erdi derler ya. Biz de kemale erdik. Çok zor ve hızlı yaşamanın bir takım sıkıntıları, 60'tan sonra önümüze çıkıveriyor. Bugün bir göğü ağrısı ile uyanınca gerekli tahliller yapıldı. Yarın sabah anjiyo için hastanede olacağım. Herkese yürek dolusu sevgi, selam... Siz sağlıklı kaldın..."

Dinçcan'ın cenazesi Cumartesi (yarın) günü öğle namazını müteakip Üsküdar Şakirin Camii'nden kalkacak.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:20

İLGİLİ HABERLER