KAYNAK : Haber Vitrini
Özal'ın büyük oğlu Malatya Bağımsız Milletvekili Ahmet Özal da bugün ANAP'a geçiyor. Yılmaz, "Özal'ın mirasının sahibiyiz. ANAP'ı kurduğunda belirlediği ilkelerini yaşatıyoruz. Bu ilkeler bugün hemen hemen bütün partilerin benimsediği gerçekler oldu. 17 Nisan'da hepimiz kabri başında olacağız" dedi.
ANAP'ın kurucusu ve 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün 9'uncu yıldönümünde, ailesi Ölümünden bu yana tüm anma törenlerinde Özal'ın ailesiyle ayrı ayrı kabir ziyaretinde bulunan ve ailenin anma törenine de Mustafa Taşar'ı gönderen Yılmaz, bu yıl anma törenini aileyle birlikte, görkemli bir şekilde yapma kararı aldı.
Özal'ın büyük oğlu Malatya Bağımsız Milletvekili Ahmet Özal da bugün ANAP'a geçiyor. Yılmaz, "Özal'ın mirasının sahibiyiz. ANAP'ı kurduğunda belirlediği ilkelerini yaşatıyoruz. Bu ilkeler bugün hemen hemen bütün partilerin benimsediği gerçekler oldu. 17 Nisan'da hepimiz kabri başında olacağız" dedi. Özal'ın mali açıdan zorluk içinde olduğu ve şirketinin kurtarılması için ANAP'a geçtiği yönündeki eleştirilerin ima edilmesi üzerine kızan Yılmaz'ın, "Ne ilgisi var? Babasının kurduğu partiye, aslına rücu ediyor" dediği öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 16:10