Gündem
  • 26.10.2008 17:17

ERBAKAN YİNE BOMBALADI!...

ANKARA - Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, ''Bir insan ya Milli Görüşçüdür, ya da işbirlikçidir. Bu işbirlikçiler kullanıldıklarının farkında değiller. Başkalarının türkülerini söyleyerek, onlara alet oluyorlar. Son deneme AK Parti'dir'' dedi.
Erbakan, Saadet Partisi'nin Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen 3. Olağan Büyük Kongresi'ne katıldı.
Erbakan yoğun tezahürat nedeniyle konuşmasına başlamak için dakikalarca beklemek zorunda kaldı.
Erbakan, ülkenin birçok sorunla boğuştuğunu, doğru tedavi için doğru teşhisin şart olduğunu söyledi.
Türkiye'de insanların işsiz ve aç olduklarını, dinlerinden uzaklaştırıldıklarını savunan Erbakan, ülkenin bu şekilde ''yumuşak bir lokma'' haline getirilmeye çalışıldığını öne sürdü.
''Türkiye'nin Milli hiçbir şeyi kalmadı'' diyen Erbakan, IMF ve AB eli ile ülkenin adım adım parçalanmaya doğru sürüklendiğini ileri sürdü. Milletin bu durumu gördüğünü ve kurtuluş çaresi aradığını kaydeden Erbakan, kurtuluşun tek yolunun Milli Görüş'ten geçtiğini söyledi.
''Saadet Partisi bir yana, diğer işbirlikçiler bir yana'' diyen Erbakan, diğerlerinin birbirinden farkının olmadığını, hepsinin, ırkçı-emparyalist emellere hizmet ettiğini öne sürdü.
Necmettin Erbakan, kongrenin ''şahlanış için'' bir başlangıç olduğunu, partilerinin genel ve yerel seçimlerden başarıyla çıkarak iktidara geleceğini savundu.
Konuşmasının ardından partilileri ayağa kalkmaya davet eden Erbakan, Milli Görüş yemini ettirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:58

İLGİLİ HABERLER