FLAŞ...FLAŞ...FADIL AKGÜNDÜZ'ÜN YEMİNİ SIRASINDA OLAYLAR ÇIKTI
KAYNAK : Haber Vitrini
ANKARA- Siirt bağımsız Milletvekili Fadıl Akgündüz'ün 'and' içmesi sırasında protestolar yükseldi.
TBMM Genel Kurulu'nda bugün saat 15.00'da TBMM geçici Başkanı Şükrü Elekdağ'ın başkanlığında başlayan and içme merasimi sürüyor. Gece geç saatlere kadar sakin bir şekilde yapılan 'and içme' merasiminde sıranın Siirt Bağımsız Milletvekili Fadıl Akgündüz'e gelmesiyle Genel Kurul'da heraketlilik yaşandı.
CHP'DEN PROTESTO
Siirt Bağımsız Milletvekili Fadıl Akgündüz'ün kürsüye çıkıp yemin etmesine 2 AK Partili Milletvekili kala CHP'liler salonu terk ettiler. AK Partili Milletvekillerinin bir kısmı ise salonda kalmayı tercih etti. Akgündüz, CHP'lilerin bu tavrını gülerek karşıladı ve diğer bağımsız milletvekilleriyle konuştu.
Bu arada CHP Yozgat Milletvekili Emin Koç, salondan ayrılırken sıralara vurdu.
Ardından katip üye tarafından davet edilen Akgündüz kürsüye gelerek andını içti. Akgündüz'ün kürsüden inmesinin ardından CHP'liler alkışlarla birlikte salona yeniden girdiler.
23.40 sularında and içen Milletvekili Akgündüz çok büyük bir protestoyla karşılaşmadı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:40