Yaşam
  • 20.1.2008 00:29

HÜLYA AVŞAR İCRALIK OLDU!..

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren Konuş Yapı İnşaat Temizlik Hizmetleri Nakliye ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Riva'da yaptığı villanın parasını ödemediği için daha önce icraya verdiği sanatçı Hülya Avşar aleyhine alacak davası açtı.
      Firmanın sahibi Mustafa Konuş, yaptığı açıklamada, Hülya Avşar'a Beykoz Riva'da yaptığı villanın parasını yaklaşık 1 yıldır alamadığını bildirdi.
      Yaptığı ekolojik villanın parasını alabilmek için önce sanatçıyı icraya verdiğini, ardından alacak davası açtığını ifade eden Konuş, şunları kaydetti:
      ''Hülya Avşar ile 2006 yılı mart ayında sözleşme yaptık. Bu sözleşme gereği villayı 1 yılda yapıp kendisine teslim edecektik. 2007 yılı mart ayında teslim edeceğimiz villayı 2006 yılı aralık ayında basının önünde kendisine teslim ettik. Kendisi de bu villayı 1 yıl içinde satıp paramızı ödeyecekti.
      Ancak aradan yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen alacağımız olan 796 bin 500 YTL'yi ödemedi. Bunun üzerine eski eşi Kaya beyle görüştük. Ancak kendisi de soruna çözüm bulamadı. Avşar'ı icraya verdik, ardından Sarıyer Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 873 bin 495 YTL'lik alacak davası açtık. Alacak davasının ilk duruşması mart ayında yapılacak.''

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 14:15

İLGİLİ HABERLER