Spor
  • 2.9.2013 21:00

F.Bahçe'den müthiş transfer hamlesi

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Sow'un ayrılma ihtimaline karşılık Tottenham'dan Adebayor için nabız yokladığını yazdı...

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kalan İngiliz basını Fenerbahçe için flaş bir iddiada bulundu. Fenerbahçe'nin bir dönem Beşiktaş'ın gündeminde bulunan Emmanuel Adebayor için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Fenerbahçe'de özellikle Moussa Sow krizinin ortaya çıkmasının ardından Senegalli oyuncunun ismi bazı Avrupa kulüpleriyle anılmaya başladı ve yönetim Sow'un takımdan ayrılması durumunda Adebayor için Tottenham yönetimine teklifte bulunmaya hazırlanıyor. 

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın ikinci kez başkan olduğu seçim döneminde transfer kozlarından birisi olan Emmanuel Adebayor, bir türlü kadroya katılamamıştı. İngiliz basını, Tottenham'ın yeni transferlerinden sonra forma şansı iyice azalan Adebayor'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor fakat Togolu yıldızın kolay kolay takımdan ayrılmaya niyetinin olmadığı da belirtiliyor.

Bu sezon Premier Lig'de henüz forma şansı bulmayan 29 yaşındaki Emmanuel Adebayor, geride kalan sezon Tottenham formasıyla toplamda 34 karşılaşmaya çıktı ve 8 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: sporx.com
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER