Gündem
  • 10.10.2008 19:53

FIRAT: "KİMSENİN KİMSEYİ AÇIĞA DÜŞÜRDÜĞÜ YOK"

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu karşısında "açığa düşürüldüğü" yönündeki yorumlara ilişkin olarak, ''Kimsenin kimseyi açığa düşürdüğü yok.'' dedi.
Park Fuar Alanı'ndaki bir açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fırat, konuya ilişkin sorular karşısında şöyle konuştu:
''Okuma yazması olmayan, okuduğunu anlayamayan, gördüğü halde görme şeyine sahip olmayan veya kulağı olduğu halde duymayanlara bir şey anlatabilmek mümkün değil. Veya Türkçe bilmiyorsa, orada neler yazıldığı açık ve net. Türkçe bilen herkes bunu anlayabilecek kapasitede. Veya birilerinin bunu izah etmesine lüzum yok. Eğer arzu ederseniz sizler de benim büroya telefon ederseniz size de o dokümanları internet vasıtasıyla gönderirler. İnanıyorum ki siz onlardan daha iyi anlayacaksınızdır. Orada ne yazdığını göreceksinizdir. Çünkü ben orada ne yazdığını görmedim. Kimsenin de kimseyi açığa düşürdüğü yok. Ama benim üstümden bir yere varılmak istenirse o mümkün değil.''
Fırat ayrıca, CHP Genel Başkanı Baykal'ın mal varlığı ile ilgili olarak da, ''Vatandaşımız Sayın Baykal'ın servetinin altında yatan asıl temelin, asıl mayanın helal kazanılmış, helal vergisi ödenmiş bir gelirden kaynaklandığını gördüğü zaman hepimiz mutlu olacağız'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:32

İLGİLİ HABERLER