Spor
  • 26.5.2013 02:15

G.Saray için Milan'ı reddetti!

Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Lequipe'in haberine göre kulübü Lille ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Chedjou'nun İtalya'dan Milan, İngiltere'den ise Fulham ve Reading yerine Galatasaray'ı tercih ettiği belirtildi.

Galatasaray'ın 6. 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ederek renklerine bağladığı kamerunlu futbolcunun transferinin, kulübü Lille'in, Fransa Ligi'nde St, Ettienne maçından sonra resmi imzayı atacağı öğrenildi.

27 yaşındaki futbolcunun haziran ayında istanbul'a gelip kendisi için düzenlenecek imza törenine katılacağı da belirtildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bizzat kendisinin ilgilendiği melo'nun durumu için görüşmelerin devam ettiği ve italyan kulübü Juventus'la temasların hızlandırıldığı bildirildi. Fatih Terim'in istediği brezilyalı futbolcunun bonservisinin alınmasını istediği ve bu konunun üzerinde durduğu öğrenildi.

Bu arada Galatasaray'ın gol kralı futbolcusu Burak Yılmaz için avrupanın her hangi bir kulübünden resmi teklif gelmediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:00

İLGİLİ HABERLER