Medya
  • 24.11.2014 23:10

İşte "SANCAK" operasyonunun perde arkası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en yakın medya patronu olarak bilinen Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star ve Akşam gruplarında büyük bir operasyon yapıldı.

GÖREVDEN ALINDILAR

Akşam saatlerinde yapılan operasyonda 24 TV ve Star gazetesinin bağlı olduğu Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile Star'ın Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam'ın Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevlerine son verildi.

Operasyonun yankıları devam ederken bu gazetelerin patronu olan Ethem Sancak'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan yakınlığı da operasyonun perde arkasıyla ilgili merak uyandırdı.

İLK KEZ ERDOĞAN'A RAĞMEN OPERASYONA KALKIŞTILAR VE KAYBETTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baş danışmanlarından Yiğit Bulut'u bitirmek için twitter'da karalama kampanyası başlatılmıştı, ancak Erdoğan hiçbir zaman birileri istedi diye çevresindekileri harcayan bir lider olmadı.

Yiğit Bulut sosyal medyada da sevilmediği için bunu kullanıp Bulut'u sosyal medyada bitirmeye çalıştılar, lakin Erdoğan'a rağmen yapılan bu operasyon kendi aleyhlerinde son buldu.

Yiğit Bulut'a yapılan operasyon Ömer Adıyaman adındaki Twitter kullanıcısı tarafından başlatıldı. Adıyaman, Bulut'a ait olduğu iddia edilen bir DM görüşmesi yayınladı. Bu DM'de, Yiğit Bulut Ali Babacan aleyhinde haber yapılmasını istiyor.

Yiğit Bulut'a ait olduğu iddia edilen mesajda, "Rıfat Hisarcıklıoğlu yurtdışına gitti. Hangi gazetecilerle, Mustafa Karaalioğlu. Babacan'ın oğlu New York'a gittiğinde Bloomberg'in ABD temsilcisinin evinde kalıyor. Bir haber yazın bence... Yiğit Bulut Türk Telekom'da Gökhan Bozkurt hakkında soruşturma başlattı. Kimin akrabası olduğunu yazın. Bunu yazın... Bu kadar, kısa ve öz. Ona da girin. Babacan'ın akrabası olduğunu yazalım." yazıyordu.

ENSONHABER

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:06

İLGİLİ HABERLER