Medya
  • 19.5.2009 15:00

KURTLAR VADİSİ'NDEN KİMLER AYRILACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu hafta yayınlanacak olan 60. bölümünde yine izleyenleri şaşırtacak. Sezon finaline doğru ilerleyen dizide geçen hafta Halo Dayı'nın ve Yıldırım'ın öldürülmesi, Polat Alemdar'ın ekibinden Memati'nin ve Kazım'ın pusuya düşürülmesi dizideki tansiyonu iyice artırdı. Geçen yılın sezon finalinde dizideki pek çok karakterin öldürülmesi bu yıl da aynı yolun izleneceğini işaret ediyor.

21 Mayıs'ta yayınlanacak olan bölümde Memati ve Kazım'ın saklandıkları kulübenin yakılması ile oradan kurtulup kurtulamayacakları cevap bulacakken, Fuat Tataroğlu'nun öldürülmesinden sorumlu tutulan Yalçın Bulut da Davut Tataroğlu tarafından öldürülecek. İskender Büyük'ün kızı ile karşılaşacağı bu bölümde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Haziran ayında sezon finali yapacak olan diziye bu yıl kaç kişinin veda edeceği ise henüz net değil.


Öte yandan dizi takipçilerinin 'Vadi'den ayrı kaldığı süre içinde Kanal 7'de dizinin ilk bölümlerinden itibaren Kurtlar Vadisi'ni yayınlayacak. Yaz dönemi içerisinde haftaiçi üç akşam yayınlanacak bölümler dizi izleyicilerini eskilere götürecek .

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 21:49

İLGİLİ HABERLER