Spor
  • 19.7.2009 00:03

MEHMET TOPUZ RÜYASINDA F.BAHÇE TARAFTARINI GÖRÜYOR

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı, yeni sezon hazırlıkları ve kendi durumları hakkında açıklamalarda bulundu.


Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz, Sarı-lacivertli takıma geldikten sonra hemen sakatlanmasının büyük talihsizlik olduğunu belirterek, var gücüyle çalışarak bir an önce takıma dönmeyi istediğini söyledi.

Mehmet Topuz ayrıca, teknik direktör Christoph Daum ile birlikte antrenmanların çok verimli geçtiğini ve yeni sezonda Fenerbahçe'nin istediği hedefe ulaşacağını dile getirdi.

Öte yandan başarılı orta saha oyuncusu, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na atacağı ilk adımı her gece rüyasında gördüğünü sözlerine ekledi.

İstanbul takımlarına transfer olan yıldız futbolcuların bir süre sonra ortadan kaybolmasının hatırlatılması üzerine Topuz, "Bu tamamen futbolcunun özel hayatıyla ilgilidir. Futbolcu, İstanbul'un büyülü havasına kapılırsa eğer, bu sonuç kaçınılmaz olur. Düzgün bir aile yapısına sahibim. Profesyonel de bir futbolcu olduğum için bu sorunla karşılaşacağımı zannetmiyorum. Başkanımızın da verdiği 3 sene üst üste şampiyonluk sözünün gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ankaraspor'dan transfer edilen Özer Hurmacı ise, sakatlıktan kurtularak, takımın değişmez bir parçası olmak istediğini söyledi.

Özer Hurmacı şöyle konuştu:

"Sezonun ilk birkaç haftasında taraftarın istediği performansı gösteremeyebiliriz. Ancak birkaç haftanın ardından bu takımın ligin başından sonuna kadar zirvede olacağına inanıyorum. Yaşadığım sakatlık ve taraftarın benden beklentisi, beni biraz baskı altına alsa da, bütün gücümle çalışıp, takımın değişmez bir parçası olmayı istiyorum."

Özer, Alman teknik direktör Daum ile ilgili ise şunları söyledi:

"Christoph Daum gerçekten çok profesyonel bir antrenör. Antrenmanların başında bizi o kadar iyi motive ediyor ki, ağır idmanlara rağmen hiçbir zaman bir sıkkınlık yaşamadık. Antrenmanları zevkle yapıyoruz. Onunla çalıştığım için gerçekten çok şanslıyım.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER