Spor
  • 28.5.2013 19:53

Trabzonspor'da yönetim görev dağılımını yaptı

 Bu toplantıda öncelikli gündem maddesi ödemeler olurken, görev dağılımı da yapıldı. Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu şöyle oluştu: 'Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Yaşır Aşçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu Başkan Yardımcısı, Abdi Serdar Üstünsalih TrabzonCell ve Tsnet'ten Sorumlu Başkan Yardımcısı,  Dr. Köksal Güney Genel Sekreter, Engin Hacısalihoğlu Genel Sayman, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu Genel Sayman Yardımcısı, Onur İncehasan Genel Sekreter Yardımcısı ve Tesisler Sorumlusu,  Murat Türköz TS Clup Yönetimi, Ali Uzunay Alt Yapı Sorumlusu, Osman İlyas Satın Alma ve Personel Sorumlusu,  Mehmet Uğur Bozoğlu Yatırım, Projeler ve Tesisler Sorumlusu, Muhammet Engin Kara Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu, Mehmet İrfan Coşkun Sağlık Kurulu Sorumlusu, Yakup Aslan Altyapı Sorumlusu ve Başkan Başdanışmanı, Çetin Kansız Altyapı sorumlusu, Ahmet Emre Turan Satın Alma ve Personel Sorumluluğu, Köksal Sadıklar Stadyum ve Amatör branşlardan sorumlu, Ömer Demir sağlık kurulu ve Mehmet Terzi TS Clup yöneticisi'

1461 TRABZON İÇİN ADAY ÇOK

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın Trabzonspor'un başına geçmesinin ardından, pilot takımda da teknik adam arayışları başladı. 1461 Trabzon'da teknik direktörlük için Hami Mandıralı'nın ismi ön plana çıkarken, Turgut Kural, Ahmet Özen ve Cemal Gürsel Menteşe'nin de ismi gündemde. Bu arada 1461 Trabzon'da da kısa zamanda genel kurul yapılacağı ve mevcut yönetimle koordineli yeni bir yönetimin seçileceği öğrenildi.

TRANSFERDE GÜNDEM YOĞUN

Bu arada bordo – mavili yönetim, Sportif Direktör Fatih Tekke ve Teknik Direktör Mustafa Akçay ile koordineli olarak transfer çalışmalarına hız vermeyi planlıyor. Öncelikle iç transferdeki sorunları gidermeyi planlayan bordo-mavililerin, Tolga Zengin ve Onur Kıvrak ile masaya oturacağı öğrenildi. Her iki kaleciye çok sayıda teklif gelmesi nedeniyle oyuncuların kafalarındaki karışıklıkların giderileceği ve şartlar uygun olursa transferlerine izin verilebileceği iddia edildi. Bu arada yönetimin transfer gündeminde forvet arayışının ilk sırada olduğu ve Sivasspor'dan Eneramo, Akhisar Belediyesporlu sözleşmesi sona eren Gekas'ın da gündemde bulunduğu iddia edildi. Yönetimin menajer aracılığıyla gelen önerileri ise sert bir dille geri çevirdiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:56

İLGİLİ HABERLER