Spor
  • 28.6.2014 22:43

Emenike'den Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Adı Chelsea ile anılan Emmanuel Emenike hakkında yapılan yorum Nijeryalı'yı olduğu kadar, Fenerbahçelileri de sinirlendirecek cinsten.

Dünya Kupası'nda iyi bir performans ortaya koyan ve Arjantin'e son grup maçında yenilmesine rağmen bir üst tura çıkan Nijerya'nın yıldız forveti Emmanuel Emenike'nin adı Chelsea ile anılıyor.

Ancak Dünya Kupası'nda arz-ı endam eden forvet için yapılan bir yorum sosyal medyada Fenerbahçelileri çok sinirlendirdi. Bir o kadar da Emenike'yi...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun şampiyon takımı Fenerbahçe'de forma giyen ve Dünya Kupası için ülkesi Nijerya ile Brezilya'da olan Emmanuel Emenike'nin adı son zamanlarda transfer söylentilerine karışmıştı. Tottenham ve Arsenal gibi isimlerle anılan Emenike'nin adı özellikle Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Chelsea ile yüksek sesle anılmaya başlanmıştı. Fakat ünlü spor sitesi Bleacher Report, Emenike'nin Chelsea forması giyecek kalitede olmadığını öngörüyor.

Emenike'nin "İngiltere'den teklif gelirse hayır diyemem." sözlerinin altının çizildiği haberde Emenike'nin çok güçlü, sprinter ve atlet oyuncu olduğu belirtilirken, oyuncunun top hakimiyetinin çok kötü olduğu yazıldı.

"Emenike kötü bir oyuncu değil, fakat defans oyuncularının rahatlıkla başa çıkabileceği eksileri var. Emenike'ye topu verirseniz ve kaleye doğru git derseniz bunu kesinlikle başaracaktır. Ama ayağında top tutup arkasındaki oyuncuların yerleşmesine yardım edin derseniz bunu yapamayacaktır. Emenike limitleri olan bir oyuncu. Sadece fiziği ile ön plana çıkan bir oyuncu olduğu için kendini geliştirmesi de zor. Türkiye Ligi'ni domine edemedi, hatta Nijerya forması ile İran defansını bile aşamadı. Emenike'nin parlaması için ona alan ve zaman vermeniz gerekir ki bu Chelsea'de asla olamayacak bir şey. 16 milyon Euro olarak konuşulan fiyat, Emenike gibi bir oyuncu için çok fazla. Hele elinizde Romelu Lukaku da varken..."

Emenike

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:48

İLGİLİ HABERLER