Gündem
  • 31.10.2005 00:04

ERDOĞAN: ''GÖLGE SİYASETİ BİR TARAFA BIRAKILMALI''

GAZİANTEP - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Gölge siyasetini, lehimlerle örülmüş çağ dışı anlayışların bu ülkede hemen herkesin ak dediğine kara deme alışkanlığını artık bir tarafa bırakmak gerekiyor'' dedi.
     Başbakan Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, bu ülke için mal üreten, hizmet üreten, değer üreten herkesin gözünü geleceğe diktiğini belirterek, şunları söyledi:
     ''Nasıl yaparımda geleceğin Gaziantep'inde, geleceğin dünyasında, geleceğin Türkiye'sinde ayakta kalırım, nasıl bu ülkenin yarınlarını kurtarırım diye düşünüyor bu insanlarımız. Bugünden sonra, bu ülkenin on yıllarını çalmış demode zihniyetlere insanımızın ödeyeceği bir bedel, kaptıracağı bir tek dakika yoktur. Bunu herkes böyle bilmelidir. Gölge siyasetini, lehimlerle örülmüş çağ dışı anlayışların bu ülkede hemen herkesin ak dediğine kara deme alışkanlığını, artık bir tarafa bırakmak gerekiyor. Daha gidecek çok yolumuz var. Kimse bu ülkenin hızını kesmesin, dikkatini dağıtmasın, moralini bozmasın.''
     Müteşebbisin, sanayicinin, bu ülkenin kriz dönemlerinde yılmadığını, usanmadığını, yine tırnaklarıyla kaza kaza ayakta durduklarını vurgulayan Başbakan Erdoğan, ''Üç yıl içinde Türkiye'yi uçurumun eşiğinden alan, Avrupa Birliği'nin eşiğine taşıyan bu büyük atılımın sahibi, bu millettir'' dedi.
     Başbakan Erdoğan, ikinci dönemde de milletin ülkenin iktidarına kendilerini taşıması halinde Türkiye'nin kişi başına milli gelirde 10 bin doları yakalama hedefi olacağını ifade etti. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER