Spor
  • 9.4.2008 03:17

KARISIYLA AĞLAYARAK GİDEN FELDKAMP NE DEDİ?

Feldkamp, G.Saray ile yollarını ayırmasını yönetim ile aradaki uyuşmazlıklara bağladı, "Fikir çatışması oldu. Çok çalıştık ve güzel şeyler yaptık. Sonunda bu takımı şampiyon görmek istiyorum. Herkesi çok özleyeceğim" dedi.

GALATASARAY’daki teknik direktörlük görevinde cumartesi günü istifa eden Karl Heinz Feldkamp, dün İstanbul’dan ayrılırken, duygusal anlar yaşadı. Eşi Helma ile birlikte Atatürk Havalimanı’na gelen Feldkamp, burada Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından çiçeklerle uğurlandı. Helma Feldkamp’ın bu sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Feldkamp, bu ayrılığın her iki taraf için de aslında sürpriz olduğunu belirterek, iki tarafın da konuşarak ve anlaşarak bu ayrılığı gerçekleştirdiğini kaydetti. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile kendisi arasında gayet güzel bir ortam olduğunu ve bir sıkıntının bulunmadığını dile getiren Feldkamp, herhangi bir hukuki sorunun da yaşanmadığını ve görüşmelerinin devam edeceğini belirtti. Feldkamp, şöyle devam etti:

Ahmet’i anlamadım

"Ancak aramızda uyuşamadığımız bazı düşünceler vardı. Uyuşamayacağımızı anladık, o yüzden bu ayrılık oldu. Çok içtenlikle ve inanarak söylemek istediğim bir şey var. Çok çalıştık, şu ana kadar çok güzel şeyler yaptık. İnşallah bunun sonunda Galatasaray’ı şampiyon olarak görmek istiyorum. En içten dileklerimden birisi de bu. Beni üzen bir şey de var; beni üzen tek şey, dediğim gibi Ahmet hocanın da ayrılması, benim hiç anlayamadığım bir konu. Bugüne kadar bir başarı elde edilmişse bunda en büyük pay sahibi odur. Ama bu sorumluluğu Ahmet hocanın ayrılmasını düşünenlerin alması gerekiyor. Herkesi çok özleyeceğim ama sizsiz de yaşayabilirim."

Son maça gelmeyeceğim

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Feldkamp, "Takımdan aniden ayrılmanıza neden olan fikir ayrılıkları nelerdir" sorusu üzerine, "Düşüncelerimiz farklıydı, bütün olay bu. Ben Galatasaray’a her zaman hizmet için hazır olacağım. Mukavelem olmasına gerek kalmadan her zaman Galatasaray için çalışırım" dedi. Feldkamp, Galatasaray’ın Gençlerbirliği OFTAŞ ile oynayacağı son lig maçında Türkiye’ye gelip gelmeyeceğine ilişkin bir soru üzerine de "Hayır" yanıtını verdi. Alman hoca daha sonra eşi ile birlikte THY’nin tarifeli uçağıyla Almanya’ya gitti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:39

İLGİLİ HABERLER