Spor
  • 12.10.2005 03:36

TERİM DANİMARKA TEKNİK DİREKTÖRÜ OLSEN'İ MAKARAYA SARDI!

Terim, ‘Briegel bize söz verdi, Türkiye’den puan alacaklar’ diyen Danimarka Teknik Direktörü Olsen’e sert çıktı, ‘Olsen’den inciler devam ediyor’ dedi.

FATİH Terim, dün Tiran’da düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen’in, ‘Briegel bize söz verdi. Arnavutluk Türkiye’den puan alacak’ şeklindeki sözlerine sert tepki gösteren Terim, ‘Bizim Danimarka maçından sonra başlayan Morten Olsen’den inciler devam ediyor. Teknik adamların lider gibi konuşması gerekir. Sevgili meslektaşımda bunu pek göremiyoruz. Gerçi lider diyoruz, ama liderlerin anlatacak bir şeyleri olmalı, Olsen’in anlatacak bir şeyi yok galiba. Kimseden bir şey beklemiyoruz. Türkiye, Arnavutluk’u yenemezse zaten play-off’a kalmasın. Kendi işimizi kendimiz halledecek kapasitedeyiz. Önce onlar bir Kazakistan’ı yensinler bakalım’ dedi.

Fatih Terim, Danimarka basınında çıkan ‘Arnavutluk maçı satacak’ iddiaları üzerine, ‘Bu haberler bizi değil Arnavutluk halkını ilgilendiriyor. Bunların cevabını onlar verecek’ ifadesini kullandı. Kendileri için en tehlikeli şeyin panik olduğunu vurgulayan Terim, oyuncularının sakin olmaları için psikologların özel olarak çalıştığını belirtti.

Oruç tutmuyoruz

Fatih Terim,
Arnavut bir gazetecinin oruç ile ilgili sorusu üzerine, ‘Ben ve futbolcularım oruç tutmuyoruz. Müslümanlıkta bu işin kazası da olduğuna göre, iyi Müslümanlar önce işlerini iyi yaparlar, boş günlerinde bu kazayı ifa ederler. Oyuncularım da iyi Müslümanlar. Buna ben de dahilim’ diye konuştu.

Fatih Terim, Arnavut bir gazetecinin, ‘Bu sizin için yaşam maçı mı? Kaybederseniz görevinizden ayrılmanız gerekebilir mi?’ şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:

Niye ‘yaşam maçı’ olsun. Benim görevim 2010’a kadar. Siz tam bilmiyorsunuz. Tanıyanlar Fatih Terim’i iyi tanıyor. Fatih Terim 3-5 tane maç için gelir mi?’
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER